Behang werkzaamheden


Onze kundige vakmannen zijn gespecialiseerd in behangwerk en kunnen allerlei oppervlakten voorzien van een mooi, door u uitgekozen behang. Wij werken op professioneel niveau met diverse soorten behangpapier. Je kunt er bij Schildersbedrijf BDS altijd op vertrouwen dat het behangen van jouw wand zorgeloos verloopt. Met oog voor het oppervlak en het patroon van jouw design zorgen wij voor het mooiste eindresultaat.

 

Van behangwerk tot sauswerk

Op het gebied van wandafwerking is er van alles mogelijk. Het ligt maar net aan jouw persoonlijke smaak en de uitstraling die jij wilt realiseren. Kies je voor een strak uiterlijk met een lichte kleur, of gaat jouw voorkeur uit naar een kleurrijker alternatief? Voor elke wens hebben wij wel een geschikte oplossing. Wij zijn bekend met diverse technieken van behangwerken tot sauswerk. Zelfs voor stucwerk kun je bij ons terecht. Jouw muren laten behangen, laten stuken en/of laten sauzen kun je daarom met gerust hart aan ons overlaten. Onze vakmannen bezorgen jou elke keer weer een topresultaat van hoge kwaliteit. Zo geniet jij binnen de kortste keren in een prachtige en prettige woon-/werkomgeving.

 

Muurafwerking met Sigmulto
Zoekt u iets anders dan wandafwerking door middel van behangen, sausen of latex spuiten? Een van de specialiteiten van ons bedrijf is het werken met Sigmulto. Hiermee voorzien wij u muren van beton cire. Dit geeft een bijzondere uitstraling en is van hoge kwaliteit. De mogelijkheden hierin zijn talloos: wilt u een donkere of lichte variant? En gaat uw voorkeur uit naar standaard grijs of naar een andere tint? Leg ons jouw wensen voor en wij vertellen graag wat wij voor je kunnen betekenen. We geven zelfs deskundig kleuradvies, zodat jij gegarandeerd eindigt met een resultaat dat precies aansluit bij wat jij voor ogen hebt.