Onderhoudsbedrijf Aerdenhout


Wilt u uw woning, appartementencomplex, kantoorpand, school, monument of winkelruimte een goede opknapbeurt geven? Schildersbedrijf BDS helpt u hier graag bij. Wij zorgen voor het totaalonderhoud van uw vastgoed, zodat u zich bezig kunt houden met uw werk of gezin. Wij knappen uw onroerend goed helemaal op, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft. 

Voor al het onderhoud aan uw vastgoed

Als Schildersbedrijf BDS zijn wij multidisciplinair inzetbaar om uw vastgoed schoon, sterk en authentiek te houden. U kunt contact met ons opnemen voor de volgende onderhoudswerkzaamheden: 

➤ binnenschilderwerk
➤ buitenschilderwerk
➤ glaszetten
➤ gevelreiniging
➤ behangwerkzaamheden
➤ fotobehang laten plaatsen
➤ schoonmaak en bescherming van panden
➤ loodgieterij
➤ timmerwerkzaamheden
 

Na een eerste bezoek maken wij een op maat gemaakt plan voor u. Daarin staat precies datgene wat uw vastgoed nodig heeft om er weer als nieuw uit te zien. Neem nu contact met ons op om een afspraak te plannen. 

Schildersbedrijf Aerdenhout: ervaring met kostbaar vastgoed

Als u in een prachtige en kostbare villa woont, wilt u er zeker van zijn dat deze zijn waarde behoudt. Dat kan alleen door middel van de juiste opknapwerkzaamheden. Als schildersbedrijf hebben wij ruime ervaring met grote villas en monumenten.

Uiteraard is mooi en opgeknapt vastgoed niet alleen goed voor de verkoop. Het vergroot ook uw eigen woongenot in de tijd dat u daar woont. Uw woning is niet alleen statisch onroerend goed, u bent er ook emotioneel in geïnvesteerd. Zoekt u een goede binnen- of buitenschilder in Zuid-Holland? Schildersbedrijf BDS verzorgt precies datgene wat u en uw vastgoed nodig hebben. 

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken

Na een eerste bezoek maken wij een op maat gemaakt plan en brengen wij een offerte uit. Neem contact met ons op via de telefoon, e-mail of ons contactformulier om uw wensen kenbaar te maken. Wij komen hier zo snel mogelijk bij u op terug.