Schildersbedrijf Leiden


Indien u opzoek bent naar een schildersbedrijf in regio Leiden die de kleine en grote schilderklussen vakkundig aanpakt, zit u goed bij Schildersbedrijf BDS. Oorspronkelijk komen wij uit Katwijk, echter opereren wij als bedrijf in de gehele Randstad. 

U kunt ons voornamelijk inschakelen wanneer u werkzaam bent in de regio Leiden, Lisse, de Bollenstreek, Heemstede, Aerdenhout, Den Haag en t Gooi. Neem contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Schildersbedrijf voor monumentale panden 

Bent u de trotse bezitter van monumentaal vastgoed? Dan wilt u graag dat uw kostbare eigendom in perfecte conditie blijft. Dit zorgt er weer voor dat uw monument de waarde behoudt. U hoeft zich geen zorgen te maken dat met een laag moderne verf het authentieke karakter verloren gaat. 

Schildersbedrijf BDS kijkt naar de oude verf lagen en de kleuren waar al eerder mee is geschilderd. Voor het schilderen van monumentale panden werken wij enkel met professionele verf van de beste kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring en deskundigheid, behoud uw monument de originele uitstraling. 

Voor al uw schilder- en onderhoudswerkzaamheden 

Wilt u nog andere reparaties of renovaties laten uitvoeren? Schakel Schildersbedrijf BDS voor de volgende werkzaamheden: 

➤ binnenschilderwerk
➤ buitenschilderwerk
➤ glaszetten
➤ gevelreiniging
➤ behangwerkzaamheden
➤ fotobehang laten plaatsen
➤ schoonmaak en bescherming van panden
➤ loodgieterij
➤ timmerwerkzaamheden

 

Hoe gaan wij te werk? 

Nadat u contact heeft opgenomen, kijken wij eerst naar uw wensen en de omvang van het project. Afhankelijk van de materialen, de duur van het project en de noodzakelijke werkzaamheden stelt Schildersbedrijf BDS een totaalofferte voor u op. Neem nu vrijblijvend contact op. Wij komen graag bij u langs.