BDS Wallcovers

Onze vakmannen zijn experts in behangwerk en kunnen verschillende oppervlakken voorzien van prachtig door u gekozen behang. Bij BDS Wallcovers kunt u er altijd op vertrouwen dat het behangen van uw wanden zonder zorgen verloopt. Samen met onze styliste Vicky van der Plas, bekijken wij het oppervlak en het patroon van uw ontwerp. Zo kunnen we uw ruimte voorzien van een totaalstyling en het mooiste resultaat leveren.

Bezoek de website

Fotobehang

Wilt u een muur creëren waar u keer op keer van kunt genieten en steeds weer iets nieuws ontdekt? Kies dan voor fotobehang als middelpunt van de ruimte. Met fotobehang van bijvoorbeeld kunstwerken uit het Rijksmuseum zoals stillevens en andere bekende meesterwerken, maakt u zeker indruk. Maar ook met subtiele zwart-wit landschappen of kleurrijke bloemen kunt u een prachtige muur creëren. Let op de kleuren in de ruimte en de meubels die erin staan, en kies het fotobehang dat het best tot zijn recht komt op uw mooiste muur.

Bekijk in de webshop

Behangpanelen

Om uw muur een uniek karakter te geven, kunt u kiezen voor een behangpaneel. Deze behangpanelen zijn verkrijgbaar in diverse maten en prints, zodat u echt iets bijzonders aan uw muur kunt toevoegen. Maak van uw muur een echte blikvanger door te kiezen voor een behangpaneel met bloemen, vogels of afbeeldingen van kunstwerken uit het Rijksmuseum. Wilt u het behang juist minimaal laten opvallen, ga dan voor een licht gegraveerd landschap. Er zijn eindeloos veel opties, zoals complete stillevens, een jungle muur of een marmer muur.

Bekijk in de webshop

Patroonbehang

Dit type behang bestaat uit patronen die oneindig herhaald kunnen worden en is geschikt voor elke ruimte. U kunt uw hele woonkamer ermee behangen, maar ook een thuiswerkplek of gang. Het patroonbehang is ook geschikt voor een klein muurtje dat u speciaal wilt laten opvallen.

Als de maat van uw muur niet tussen het bestaande behang en fotobehang staat, dan kunt u kiezen voor behang op maat. Hierbij wordt de gewenste afbeelding precies op maat geschaald, zodat het behang perfect op uw muur past. Dit is ideaal om een bijzonder effect te creëren in de woonkamer of slaapkamer, maar denk ook eens aan de hal, het kantoor of de kinderkamer.

Bekijk in de webshop
Kom langs in de winkel of bezoek de webshop!

Klik hier