Schilderen


Strak schilderwerk van top kwaliteit, daar ligt de oorsprong van BDS.Wij zetten onze expertise met genoegen in om uw gebouw aan binnen- en buitenkant van totaalonderhoud en een nette uitstraling te voorzien. Denk bijvoorbeeld aan het verven van muren, plafonds, kozijnen, deuren en (tuin)meubilair. Zo blijft uw woonhuis of zakelijk pand niet alleen mooi om te zien, maar ook prettig om in te wonen en werken.

 

Voor alle projecten maken wij enkel gebruik van de beste materialen om u zo de hoogste kwaliteit te garanderen. Bovendien ontvangt u op de geleverde schilderwerken steevast een goede garantie. Zo weet u zeker dat u nog jarenlang van een prachtig pand zult genieten.

 

Neem vooral contact op voor een vrijblijvend gesprek. Je kunt altijd rekenen op eerlijk advies en een persoonlijk plan van aanpak, op maat gemaakt voor jouw project. Na het schilderwerk te hebben besproken zullen wij onze professionals informeren en inzetten om het gewenste resultaat te behalen!

 

Muurafwerking met Sigmulto
Zoekt u iets anders dan wandafwerking door middel van behangen, sausen of latex spuiten? Een van de specialiteiten van ons bedrijf is het werken met Sigmulto. Hiermee voorzien wij u muren van beton cire. Dit geeft een bijzondere uitstraling en is van hoge kwaliteit. De mogelijkheden hierin zijn talloos: wilt u een donkere of lichte variant? En gaat uw voorkeur uit naar standaard grijs of naar een andere tint? Leg ons jouw wensen voor en wij vertellen graag wat wij voor je kunnen betekenen. We geven zelfs deskundig kleuradvies, zodat jij gegarandeerd eindigt met een resultaat dat precies aansluit bij wat jij voor ogen hebt.