Glaszetten

Wilt u het ‘s winters warmer en ‘s zomers koeler in huis hebben en bovendien geld besparen? Onze expertise ligt in het aanbrengen van glasisolatie, door uw enkelglas met dubbelglas te vervangen. Zo geniet u van meer warmte, een duurzamere woon- of werkomgeving en lagere stookkosten.

Expertise

Een ruit plaatsen vergt de nodige kennis en ervaring om het gewenste resultaat te garanderen. Daarom kunt u deze klus het best overlaten aan een professional. Dankzij de ruime expertise is ons glaszettersbedrijf de aangewezen specialist in de regio Zuid-Holland. Buiten het feit dat wij voor niets minder dan de hoogste kwaliteit gaan, leveren wij ook nog eens uitstekende service. 

Neem vrijblijven contact met ons op

Werkzaamheden


Subsidiemogelijkheden op Isolatieglas
Isolatieglas aanschaffen is nu extra aantrekkelijk. U kunt namelijk ISDE-subsidie aanvragen.

Hoe dat werkt leest u hier

VVE Verduurzamen met glasisolatie

Door te verduurzamen bespaart u niet alleen op de elektriciteitsrekening, maar vergroot u ook het wooncomfort. Daar komt nog bij dat minder energieverbruik en dus minder CO2- uitstoot goed is voor met milieu. Gecombineerd maken deze maatregelen uw pand een stuk aantrekkelijker, wat resulteert in een waardestijging. Heeft u er al aan gedacht om verduurzamen mee te nemen in het meerjarenonderhoudsplan?

Contact opnemen

Glasisolatie, een heldere keus

Het bouwjaar, de huidige staat en het ontwerp spelen een rol in uw plan om te verduurzamen. BDS staat voor u klaar om binnen uw verduurzamingsproject als expert de beglazing van uw pand te optimaliseren. Enkel of dubbel glas wordt vervangen voor hoog-rendementsglas; HR++ of triple. Dit bevat een edelgas in de spouw, -wat beter isoleert dan droge lucht-, en een onzichtbare coating welke warmte weerkaatst en licht doorlaat.

Nu is de tijd om te verduurzamen! Er zijn verschillende subsidies verkrijgbaar om u dit te helpen realiseren. Heb je interesse om ook een verduurzaamheidsproject te starten binnen jouw VvE? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Contact opnemen