Glaszetten


Schildersbedrijf BDS is niet enkel jouw schilder, maar eveneens jouw glaszetter in Zuid-Holland. Wij zetten ons graag in voor een groenere wereld. Glaswerk van kwaliteit in jouw huis of bedrijfspand draagt daar enorm aan bij! Er zijn talloze manieren om je woning of werkplek milieuvriendelijker en duurzamer te maken. Veel mensen denken snel aan grote ingrepen, zoals zonnepanelen en isolatie, maar vergeten de kracht van goed glaswerk.

 

Onze expertise ligt in het aanbrengen van glasisolatie door uw enkelglas met dubbelglas te vervangen. Zo geniet u van meer warmte, een duurzamere woon- of werkomgeving en lagere stookkosten. Isolerend glas laten zetten is dus vriendelijk voor het milieu én voor uw portemonnee. Wil jij het ‘s winters warmer en ‘s zomers koeler in huis hebben en bovendien geld besparen? Laat je enkel en dubbel glas dan door onze vakmannen vervangen voor HR++ of triple glas! 

 

Een ruit plaatsen vergt de nodige kennis en ervaring om een het gewenste resultaat te garanderen. Daarom kun je deze klus het best overlaten aan een professional. Dankzij de ruime expertise is ons glaszettersbedrijf de aangewezen specialist in de regio Zuid-Holland. Buiten het feit dat wij voor niets minder dan de hoogste kwaliteit gaan, leveren wij ook nog eens uitstekende service. Wij doen er alles aan om uw ramen plaatsen zo snel, soepel en prettig mogelijk te laten verlopen. Let wel: wij richten ons op glas plaatsen voor isolatie en niet zozeer op het herstellen van ruitschade.

 

Glas laten plaatsen? Maak direct een afspraak of vul het contactformulier in. Wij staan je met alle genoegen te woord en stellen desgewenst een vrijblijvende offerte voor je op.