Totaal Onderhoud


Wil je jouw woning of bedrijfspand even goed aanpakken? Dan kun je, ook daar, een afspraak voor maken met ons team. Wij verzorgen het totaalonderhoud van je huis of werkplek, zodat jij je daar geen zorgen meer om hoeft te maken. Maak een afspraak met één van onze professionals en laat je persoonlijk adviseren. Na het maken van een op maat gemaakt plan kun je onze vakmannen hun gang laten gaan. Zij zullen jouw pand van top tot teen opknappen.

 

Gevelreiniging voor een schoon aangezicht
De gevel is het eerste wat bezoekers van jouw gebouw zien. Dan wil je natuurlijk wel dat dit er netjes en representatief uitziet. Ook voor gevelreiniging is Schildersbedrijf BDS jouw aangewezen professional. Wij zorgen dat jouw woonhuis, bedrijfspand, appartementencomplex of werkplaats er aan de buitenkant weer piekfijn uitziet. Altijd de beste kwaliteit!

 

Schoonmaak en bescherming
Allerlei invloeden van buitenaf zorgen ervoor dat jouw gevel vies wordt. De gevel kan te maken krijgen met vuil, vocht, schimmel, groene aanslag en graffiti.  allemaal elementen die het uiterlijk benadelen. Juist omdat de gevel zo in het oog springt is het belangrijk deze zo snel mogelijk weer schoon te laten maken. Niet alleen omdat dit voor een frisse uitstraling zorgt, maar ook omdat een vieze gevel op den duur andere problemen zoals schade met zich mee kan brengen. Blijf daarom niet zitten met een aangetaste gevel en grijp tijdig in. Schildersbedrijf BDS staat met alle genoegen klaar om de gevelreiniging voor u te realiseren.

 

Service van een professional
Een gevel schoonmaken is doorgaans geen klus die je zomaar even onderneemt. Al helemaal niet wanneer het om een groter pand gaat, bijvoorbeeld een kantoor of een flatgebouw. Daarom is jouw gevel laten reinigen door een vakman een ideale keuze. Schildersbedrijf BDS heeft alle kennis en ervaring in huis om uw gevel tot in de details schoon te krijgen en representatief te houden. Daarbij staan wij voor zowel particulieren als bedrijven in de gehele regio Zuid-Holland klaar. Iedereen kan profiteren van onze uitmuntende kwaliteit en klantgerichte werkwijze.

 

Laat het reinigen van jouw gevel aan ons over en je geniet binnen de kortste keren van het blinkend schone resultaat. Neem contact met ons op.