Behangen


Bent u uw schilderwerk op de muren zat, of wilt u dit keer echt iets totaal anders in huis? Dan is behang de ideale oplossing. Behangen kunt u natuurlijk zelf doen, echter ziet het er veel mooier en strakker uit als u het overlaat aan een behangspecialist. 

Voor een strak behang op de muren bent u bij Schildersbedrijf BDS aan het juiste adres. Door onze ervaring met behangwerkzaamheden en een zorgvuldige manier van werken heeft u jarenlang plezier van het behang in de slaapkamer, woonkamer of keuken. 

Behang neemt toe in populariteit 

Behang zien we nu steeds vaker terug in de huizen, dat is niet voor niets. Het is voordelig, makkelijk aan te brengen door de behangspecialist en totaal iets anders dan effen kleuren op de muren. Met behang kunt u kiezen voor bijzondere patronen; zoals een jungle, een strand of zelfs een foto van een wereldstad. Zelfs één muur met bijzonder behang geeft ontzettend veel sfeer aan de ruimte. 

Strak behangen? Laat het over aan de professional 

Als u kiest voor behang met een patroon, dan is het extra belangrijk om dit gelijk goed te doen. Wanneer het behang scheef hangt, is dat direct te zien en moeilijk te corrigeren. Weet u van uzelf dat u hier niet zo handig mee bent? Laat het behangen dan over aan de specialist. 

Vooral met patroonbehang is het noodzaak om op de juiste manier te beginnen. Dat is in het midden van de muur en niet in de hoek. Op de muur tekenen wij een loodlijn en dat is het uitgangspunt van het project. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat de hoekjes en de randjes perfect zijn geplakt.

Ervaring met verschillende soorten behang

De ene behangsoort is de andere niet. Het behangwerk hangt helemaal af van het soort behang waar u mee werkt en de lijm die u daarvoor nodig hebt. Heeft u dit nog niet eerder gedaan? Ook dan is het goed om een behangspecialist in te schakelen. Schildersbedrijf BDS heeft ervaring met de volgende soorten behang: 

➤ Vinylbehang
➤ Glasvezelbehang
➤ Duplex behang
➤ Papierbehang
➤ Fotobehang

Laat ons vooral weten wat uw wensen zijn qua behang. Op basis van uw informatie maken wij een vrijblijvende offerte voor u.