Glaszetten


Schildersbedrijf BDS gaat net even een stapje verder. Wij doen niet enkel schilderwerkzaamheden, maar zijn daarnaast ook glaszetter in de Randstad en daarbuiten. Goed glaswerk heeft vele voordelen zoals: 

➤ kostenbesparing vanwege lagere energiekosten
➤ goed voor het milieu, omdat u de verwarming minder hoog zet
➤ behoud van waarde van uw vastgoed
➤ makkelijker te verkopen indien u wilt verhuizen

Glaszetten vereist vakmanschap 

Glaszetten kunt u het beste aan de professional overlaten, om het beste resultaat te krijgen. Dankzij onze ervaring en ons vakmanschap is ons glaszettersbedrijf de beste vakman in de regio Zuid-Holland. Schildersbedrijf BDS levert als glaszettersbedrijf de beste service en uitstekende kwaliteit tegen een redelijk tarief. 

Wij zullen zo snel mogelijk uw ramen plaatsen en daar heeft u jarenlang plezier van. Na onze klus laten wij uw vastgoed keurig opgeruimd achter. Vraag nu een offerte aan voor de nieuwe beglazing van uw woning, appartementencomplex, kantoorpand, school, monument of winkelruimte! 

Goed glaswerk en duurzaamheid gaan samen 

Duurzaamheid is zeer belangrijk voor ons. Goede beglazing van uw pand draagt daar zeker aan bij. Door kwalitatief glaswerk houdt u kou buiten en de warmte blijft binnen. U betaalt minder aan stookkosten en draagt zo een steentje bij aan het milieu. Schildersbedrijf BDS geeft u graag advies over de mogelijkheden voor uw vastgoed. 

Net als met onze schilderwerkzaamheden gaan wij ook met het glaswerk voor de hoogste kwaliteit en de meest duurzame oplossing. Heeft u nog enkel of dubbel glas dat tientallen jaren geleden is gezet? Laat onze vakmensen dit vervangen door HR++ of triple glas en ervaar de voordelen zelf. 

Glaszetten naast schilder- en onderhoudswerkzaamheden

Schildersbedrijf BDS levert u een totaalpakket aan diensten van schilder-, glas- en onderhoudswerkzaamheden. Schakel gerust onze hulp in voor: 

➤ binnenschilderwerk
➤ buitenschilderwerk
➤ glaszetten
➤ gevelreiniging
➤ behangwerkzaamheden
➤ fotobehang laten plaatsen
➤ schoonmaak en bescherming van panden
➤ loodgieterij
➤ timmerwerkzaamheden