Schildersbedrijf Lisse


Schildersbedrijf BDS is gespecialiseerd in verschillende soorten schilderwerk. We hebben honderden klanten blij gemaakt met ons binnen- en buitenschilderwerk. Als u van plan bent om uw vastgoed een opknapbeurt te geven, gaat Schildersbedrijf BDS graag voor u aan de slag.

Bespaar tijd en geld door mooi binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk is een vak dat u het beste aan de specialist kunt overlaten. Schildersbedrijf BDS is gespecialiseerd in zowel bewoonde als leegstaande woningen. Als u uw nieuwbouwwoning wilt laten schilderen, zetten wij de muren, plafonds en het houtwerk zo strak in de lak dat u er lang plezier van heeft.

Dit geldt voor uw woonkamer, slaapkamer, keuken, hal en kozijnen. Als gespecialiseerde binnenschilder weten wij wat de beste verf is voor de desbetreffende ruimte. Als u vragen heeft of vrijblijvend kennis wilt maken, komen wij graag bij u langs om de schilderwerkzaamheden met u door te nemen.

Goed buitenschilderwerk dat jarenlang meegaat

Wij verzorgen al het schilderwerk aan de buitenkant van uw woning. Schildersbedrijf BDS brengt het schilderwerk aan op een manier dat het bestendig is tegen alle weersomstandigheden. Of het nu gaat om extreme hitte, zware regenval of vorst: ons buitenschilderwerk kan wel tegen een stootje.

Het maakt voor ons als schilders niet uit of u alleen uw kozijnen wilt laten schilderen of dat u de hele buitenkant van uw woning wilt laten doen. Wij maken uw kantoor, woning, appartement, garage, schutting of nieuwbouwwoning aan de buitenkant weer als nieuw. Indien nodig plaatsen wij een steiger om ook bij de bovenste verdieping te kunnen komen.

Gevelreiniging door Schildersbedrijf BDS

Voordat de verf wordt aangebracht, is het goed om eerst de gevel te laten reinigen. Hiervoor hoeft u geen apart bedrijf in te huren. Schildersbedrijf BDS is tevens gespecialiseerd in gevelreiniging. Wij zorgen ervoor dat uw gevel aan de buitenkant weer tiptop in orde is. Gevelreiniging verzorgen wij onder andere voor de volgende soorten vastgoed:

➤ kantoorpanden
➤ villa's
➤ rijtjeswoningen
➤ twee-onder-een-kapwoningen
➤ nieuwbouwwoningen
➤ garages
➤ appartementencomplexen
➤ monumenten
➤ scholen 
➤ winkelruimtes