Schildersbedrijf Lisse


Schildersbedrijf BDS is gespecialiseerd in verschillende soorten schilderwerk. Wij hebben honderden klanten gelukkig gemaakt met zowel ons binnen- als buitenschilderwerk. Bent u van plan om uw vastgoed een opknapbeurt te geven? Schildersbedrijf BDS gaat graag voor u aan de slag. 

Bespaar tijd en geld door mooi binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk is een vak dat u het beste aan de specialist overlaat. Schildersbedrijf BDS is gespecialiseerd in zowel bewoonde huizen als leegstaande woningen. Wilt u graag uw nieuwbouwwoning laten schilderen? Schildersbedrijf BDS zet de muren, plafonds en het houtwerk zo strak in de lak dat u er lang plezier aan beleeft. 

Dit geldt voor uw woonkamer, slaapkamer, keuken, de hal en de kozijnen. Als gespecialiseerde binnenschilder weten wij wat de beste verf is voor de desbetreffende ruimte. Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend kennismaken? Wij komen graag bij u op bezoek om de schilderwerkzaamheden door te nemen. 

Goed buitenschilderwerk dat jarenlang meegaat

Wij verzorgen al het schilderwerk aan de buitenkant van uw woning. Schildersbedrijf BDS brengt het zo aan dat het schilderwerk bestendig is tegen alle weersomstandigheden. Of het nu gaat om extreme hitte, zware regenval of vorst: ons buitenschilderwerk kan wel tegen een stootje. 

Het maakt voor ons als schilders niets uit of u alleen uw kozijnen wilt laten schilderen of dat u de hele buitenkant wil laten doen. Wij maken uw kantoor, woning, appartement, garage, schutting of nieuwbouwwoning aan de buitenkant weer als nieuw. Indien nodig plaatsen wij een steiger om ook bij de bovenste verdieping te kunnen komen. 

Gevelreiniging door Schildersbedrijf BDS

Voordat de verf wordt aangebracht is het goed om eerst de gevel te laten reinigen. Hier hoeft u geen apart bedrijf voor in te huren. Schildersbedrijf BDS is tevens gespecialiseerd in gevelreiniging. Wij zorgen ervoor dat uw gevel aan de buitenkant weer tiptop in orde is. Gevelreiniging verzorgen wij onder andere voor de volgende soorten vastgoed: 

➤ kantoorpand
➤ villa
➤ rijtjeswoning
➤ twee-onder-een kap
➤ nieuwbouwwoning
➤ garage
➤ appartementencomplex
➤ monumenten
➤ scholen 
➤ winkelruimtes