VVE Verduurzamen met glasisolatie

Door te verduurzamen bespaart u niet alleen op de elektriciteitsrekening, maar vergroot u ook het wooncomfort. Daar komt nog bij dat minder energieverbruik en dus minder CO2- uitstoot goed is voor met milieu. Gecombineerd maken deze maatregelen uw pand een stuk aantrekkelijker, wat resulteert in een waardestijging. Heeft u er al aan gedacht om verduurzamen mee te nemen in het meerjarenonderhoudsplan?

Contact opnemen

Glasisolatie, een heldere keus

Het bouwjaar, de huidige staat en het ontwerp spelen een rol in uw plan om te verduurzamen. BDS staat voor u klaar om binnen uw verduurzamingsproject als expert de beglazing van uw pand te optimaliseren. Enkel of dubbel glas wordt vervangen voor hoog-rendementsglas; HR++ of triple. Dit bevat een edelgas in de spouw, -wat beter isoleert dan droge lucht-, en een onzichtbare coating welke warmte weerkaatst en licht doorlaat.

Nu is de tijd om te verduurzamen! Er zijn verschillende subsidies verkrijgbaar om u dit te helpen realiseren. Heb je interesse om ook een verduurzaamheidsproject te starten binnen jouw VvE? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Contact opnemen